اگه علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی رو حتما امتحان کنید مطمئنا از طعمش خوشتون میاد.
مواد لازم:
۲ پیمانه پیاز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
۳ پیمانه آب گوجه فرنگی
۱ پیمانه آب
۱ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده
½ پیمانه کره بادام زمینی
پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.
سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
کره بادام زمینی را اضافه کنید.
تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.
تارت شیر یکی از دسرهای خوشمزه و معروف آفریقای جنوبی است که با یک لایه خمیر و خامه ای از شیر، شکر، تخم مرغ و آرد درست میشود. به روش های مختلفی می توان این دسر را درست کرد که در این مطلب یکی از روش های درست کردن تارت شیر آورده ایم.
این هم یکی از روش های درست کردن تارت موز برای کسانی که عاشق موز هستن. این دسر عالی و خوشمزه خمیرش ترد و داخلش حالت شیره ای داره و خیلی راحت و سریع درست میشه.
کره را خرد کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و کره را به آن ها اضافه کنید. با دست کره را با مواد خشک هم بزنید تا مواد شبیه به خرده های نان شود.
تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و آب و آب لیمو را به آن اضافه کنید. سپس آن را به خمیر اضافه کنید و آن را به شکل توپ در بیاورید.
خمیر را به شکل مربعی صاف کنید و داخل سلفون بپیچید. سپس آن را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید، سلفون را بردارید و با وردنه خمیر را به ضخامت ۵ میلیمتر صاف کنید.
بهتر است از قالب هایی استفاده کنید که کف و دیواره آن ها جدا شدنی هستند. کف قالب را با فویل بپوشانید و خمیر را مانند تصویر داخل قالب قرار دهید.
برای این که کیک فرم خودش را از دست ندهد از دانه های سرامیکی (مثل لوبیا، نخود و برنج خام) استفاده کنید تا سنگینی وزن آن ها باعث شود خمیر ثابت بماند و حالتش از بین نرود. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید.
روش تهیه مواد داخل تارت
کره را داخل تاوه با حرارت ملایم ذوب کنید و شکر و آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت بماند تا زمانی که تبدیل به یک خمیر تقریبا غلیظ شود.
تخم مرغ ها را بزنید و ۱ قاشق چای خوری شکر و ۱ قاشق چای خوری کره را به آن اضافه کنید.
مخلوط تخم مرغ را به خمیری که با شکر و کره درست کرده اید اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. موزها را له کنید و به تاوه اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند سپس خاموش کنید.
سپس مواد آماده شده را داخل قالب بریزید.
برای درست کردن مواد خامه ای روی تارت شکر و سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف کند. سپس آن را روی تارت بریزید.
قالب را به مدت ۱۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود.
اکنون تارت موز آماده سرو شدن است. نوش جان!
مایکروویو یکی از تجهیزات آشپزخانه ای است که در هر خانه ای پیدا می شود اما کمتر کسی درباره آسیب های گرم کردن بعضی از غذاها در مایکروویو اطلاعات کافی دارد. بدونیم برای آگاهی شما چند نمونه از غذاهایی که هیچوقت نباید در مایکروویو گرم کنید را آورده است.
بعضی میوه ها مثل موز و سیب را اگر در مایکروویو قرار دهید فقط طعم و ظاهرشان را از دست می دهند. انگور داخل مایکروویو می ترکد و میوه های خشک مثل کشمش و آلو هم آشپزخانه را دودآلود می کند.
این ظروف داخل مایکروویو آتش می گیرند و اگر دسته های فلزی داشته باشند جرقه می زنند و به مایکروویو آسیب می رسانند.
هر گونه فلز یا فویل به مایکروویو آسیب می رساند پس هرگز ظروف آلومینیومی را داخل مایکروویو قرار ندهید.
۹۵ درصد ظروف پلاستیکی با گرم شدن گازهای شیمیایی تولید می کنند. حتی اگر روی ظروف لیبل مخصوص مایکروویو خورده باشد باز هم آن ها را در مایکروفر گرم نکنید چون مواد شیمیایی مضری را از خود تولید می کنند.
حرارت سریع و بالا زیر پوست تخم مرغ بخار ایجاد می کند و باعث ترکیدن تخم مرغ می شود. درست است که به مایکروویو آسیبی نمی رساند اما تمیز کردنش دردسر است. اگر تصمیم دارید تخم مرغ را داخل مایکروویو گرم کند روی پوست آن یک سوراخ کوچک ایجاد کنید تا بخار از آن خارج شود.
درست است که بعضی ماگ ها که روی آن ها عبارت ” microwave safe” نوشته شده است را می توان داخل مایکروویو قرار داد اما باز هم به مایکروویو آسیب می رسانند چون در همه آن ها مواد استیل ضدزنگ استفاده شده است.
گوشت های یخ زده به طور ناهماهنگ در مایکروویو می پزند وسط آن ها یخ زده می ماند در حالیکه کناره های آن می سوزد.
چینی های دوست داشتنی اما قدیمی هیچ سازگاری با مایکروویو ندارند. ظروفی که تا قبل از سال ۱۹۶۰ تولید شده اند اشعه هایی را از خود خارج می کنند و ممکن است با سرب و فلزهای سنگین روشنی خود را از دست بدهند.
هیچ چیزی به اندازه این پاکت های کاغذی مضر نیست. زیرا نه تنها غیربهداشتی هستند بلکه از خود گازهای سمی منتشر می کنند و در حرارت بالا مشتعل می شوند.
انسان ها بدنی با سیستم داخلی پیچیده و مرموز دارند که روزانه اتفاقات جالب زیادی داخل آن می افتد. اتفاقاتی که در اولین نگاه بیشتر شبیه یک داستان علمی تخیلی هستند تا واقعیت.
روزانه بدون این که متوجه شویم ۷۰ بیلیون سلول در بدن می میرد. سلول های قرمز خون هر ۳ ماه یک بار می میرند، سلول های کلیه هر سال خودشان را بازسازی می کنند. بنابراین بدن ما در طی یک دهه یک بازسازی کامل انجام می دهد. بعضی از سلول ها مثل یاخته های عصبی بیشتر از یک قرن زنده می مانند.
در هر ناف صدها باکتری وجود دارد که محیط زیست خود را فراهم می کنند و برخی از گونه های آن ها بر دیگر باکتری ها غالب است. ناف هر کدام از انسان ها مجموعه باکتری های خاص خودش و اکوسیستم خاص خودش را دارد.
کودکان جوانه های چشایی زیادی دارند که بعضی از آن ها زبان قرار دارند. اما با بالا رفتن سن کم کم از بین می روند. جوانان حدود ۱۰ هزار گیرنده طعم در دهان دارند. این مقدار در سن ۶۰ سالگی به نصف می رسد. گیرنده طعم شوری در قلب قرار دارد تا به تشخیص التهابات کمک کند.
معده انسان ها حاوی اسید هیدروکلریک است. دانشمندان دمای اسید معده را تا ۳۷ درجه سانتیگراد بالا برده و ورقه های آهن و یک باتری آلکالین را داخل آن قرار دادند. پس از ۲۴ ساعت ورقه آهن تا ۶۳ درصد ذوب شد اما باتری تا یک روز مقاومت کرد. بنابراین بدن قبل از این که اسید سلول های معده را از بین ببرد سلول های جدید می سازند.
زیاد به حافظه خود اعتماد نکنید زیرا حافظه انسان ها هر روز بسته به وضعیت احساسی شان تغییر می کند. به عنوان مثال سال گذشته با بهترین دوست تان به یک سفر خیلی عالی رفته بودید اما مدتی است با او بحث کرده اید و دیگر همدیگر را نمی بینید. اکنون با به خاطر آوردن آن سفر احساس می کنید سفر خوبی نبوده است.
شیر مادر حاوی صدها مواد مفید است که به رشد کودک و تقویت سیستم ایمنی بدن او کمک می کند. محتویات و درجه غلظت شیر مادر در طول دوره شیردهی دائم در حال تغییر است. بدن مادر بزاق دهان کودک را تحلیل می کند تا نیازهایش را برطرف کند.
ما انسان ها زمانی که سیر هستیم مهربان می شویم. یا زمانی که عاشق می شویم دلشوره می گیریم. و به علاوه زمانی که احساس خجالت می کنیم مخاط معده قرمز رنگ می شود.
ثابت شده است که دیسک های بین مهره ای هنگام خواب به اندازه زمان بیداری به هم پیوسته نیستند. بنابراین انسان ها صبح ها ۱ الی ۲ سانتیمتر قدبلندتر هستند. و اما بدن انسان در طول شب برای از بین بردن هوا و مایعات اضافی تلاش می کند و با تنفس و عرق کردن کمی وزن کم می کنیم.
بدن یک انسان جوان شامل ۲۰ الی ۳۰ تریلیون باکتری است تقریبا برابر تعداد سلول های بدن. بیشترین تراکم باکتری در قسمت راست روده قرار دارد و به همین دلیل است که با هر ادرار سلول های بدن به باکتری ها غلبه می کنند.
ماسالا پوری یه غذای خیلی خوشمزه هندیه که می تونید اونو خیلی ساده و سریع درست کنید و به عنوان صبحانه یا عصرانه میل کنید.
آرد را داخل ظرفی بریزید.
به اندازه یک یا دو قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
گشنیز، گوجه فرنگی و فلفل را داخل مخلوط کن مخلوط کنید.
مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید. حواستان باشد که به آرد هم نمک زده اید.
سپس آن را خوب هم بزنید تا نمک کاملا با مواد مخلوط شود.
مخلوط آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
آرد نخودچی را اضافه کنید.
اکنون خمیر را خوب هم بزنید و ورز بدهید.
سپس روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
روغن را داخل تاوه بریزید تا داغ شود.
یک تکه خمیر بردارید، کمی آرد بزنید تا به دست نچسبد و بعد آن را گرد کنید.
سپس با دست یا وردنه خمیر را صاف کنید.
روغن که داغ شد آن را داخل تاوه سرخ کنید.
تا زمانی که رنگ آن مایل به قهوه ای روشن شود.
بقیه مواد را هم به همین شکل سرخ کنید.
می توانید روغن اضافی آن ها را با دستمال کاغذی بگیرید.
در صورت تمایل می توانید این غذا را همراه با سس میل کنید.
همه میگن خوردن یک سیب در روز شما را از پزشک دور می کند اما من می گویم خوردن یک موز در روز شما را از پزشک دور می کند. این میوه علاوه بر خوشمزه بودن فواید سلامتی زیادی دارد مخصوصا موزهای سیاه شده. اینجا دلایل این که چرا خوردن موز سیاه شده مفید است را بخوانید.
محققان دریافته اند لکه های سیاه روی موزهای رسیده حاوی فاکتور نکروز تومور هستند که یکی از مهم ترین پروتئین هایی است که با رشد سلول های سرطانی مبارزه می کند. آن ها با کشتن سلول ها مانع از انتشار آن ها در بدن می شوند. موزها به علاوه حاوی سطح زیادی فیبر نیز هستند. هر دو فاکتورها به جلوگیری و درمان سرطان کمک می کنند.
پتاسیم ماده ای معدنی است که برای سلامت قلب ضروری است. اما با این وجود خیلی ها به اندازه کافی مصرف این ماده را در غذاهایشان ندارند. موز سرشار از پتاسیم است و هر موز در اندازه متوسط حاوی ۹ تا ۱۰ درصد پتاسیم مورد نیاز روزانه است. پتاسیم موجود در موز فشار خون را تنظیم می کند و از حملات قلبی جلوگیری می کند.
روز پر مشغله ای در پیش رو دارید؟ پس روزتان را با ورزش شروع کنید و یک عدد موز بخورید. موز حاوی مواد مغذی مهمی است که باعث تقویت ذهن و بدن می شود. این میوه در بردارنده آب، کربوهیدرات، و مقدار کمی پروتئین است. پتاسیم موجود در موز از گرفتگی عضلات در طول تمرین جلوگیری می کند.
اگر مشکل سوزش معده دارید قبل از این که سراغ جعبه داروها بروید چرا یک راه حل خوشمزه و طبیعی را در نظر نمی گیرید؟ موز بهترین درمان برای سوزش معده است. این میوه با افزایش سطح PH محتویات معده اسید معده را کاهش داده و سوزش معده را درمان می کند. وقتی سطح PH بالا باشد سطح اسید کاهش پیدا می کند. نیترات پتاسیم موجود در موزهای نرسیده نیز در ناشی از سوزش معده را کاهش می دهند.
تریپتوفان آمینو اسید موجود در موز است که باعث پالایش ذهن و تقویت روحیه می شود. تحقیقات نشان داده است که این میوه با طریق تغییر تریپتوفان با ترکیب ویتامین های B هورمون شادی سروتونین تولید می کند در نتیجه با افسردگی مبارزه می کند و حس خوب در فرد ایجاد می کند.
موز علاوه بر ویتامین ها و مواد معدنی حاوی مقدار زیادی فیبرهای رژیمی نیز هست. فیبر برای بالا بردن سرعت فرآیند گوارشی ضروری است. موز منبع پکتین است. پکتین نوعی فیبر است که باعث نرم شدن موز هنگام رسیدن آن می شود. پکتین عامل مهمی در کمک به سالم ماندن سیستم گوارشی است.
باور همه ما این است که اگر همه غذاها را در یخچال نگهداری کنیم برای مدتی طولانی سالم و قابل استفاده می مانند غافل از این که بعضی از غذاها در فریزر سریع تر خراب می شوند. از جمله غذاهای زیر:
وقتی روغن زیتون در فریزر یخ می زند از حالت مایع خارج شده و ژل مانند می شود و زمانی که می خواهید روغن یخ زده را استفاده کنید باید ساعت ها منتظر بمانید تا یخ روغن آب شود. پس به جای گذاشتن آن در فریزر آن را در هوای خنک و خشک نگهداری کنید.
موز یکی از میوه هایی است که هرگز نباید در یخچال نگهداری شود. اگر در دمای اتاق نگهداری شوند بهتر می مانند. فریزر باعث می شود فرآیند رسیده شدن میوه ها آرام تر شود. همانطور که می دانید هر چه این میوه رسیده تر باشد فواید بیشتری دارد. حتی لکه های سیاه روی موز هم برای بدن مفید است زیرا دارای ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای سیستم ایمنی بدن است. با گذاشتن این میوه در یخچال به اندازه کافی از فواید آن بهره مند نمی شوید.
سیب زمینی در مکان های خشک و تمیز و بیرون از پلاستیک یا پاکت های کاغذی بهتر می مانند. دمای یخچال نشاسته سیب زمینی را به شکر تبدیل می کند و رنگ و تازگی آن را تغییر می دهد.
پیازهای سالم با پوست را باید در فضای باز و در دمای اتاق نگهداری کرد. زیرا پیاز برای این که عمر بیشتری داشته باشد نیاز به نفس کشیدن دارد و باید در معرض هوا قرار بگیرد. اما پیازهای پوست گرفته باید در یخچال و داخل ظروف دربسته نگهداری شود.
سیر در یخچال جوانه می زند به علاوه احتمال کپک زدن آن بیشتر می شود. البته در ظاهر آن تغییری ایجاد نمی شود اما زمانی که آن را نصف می کنید متوجه تغییرات آن می شوید.
اگر نان خشک دوست ندارید هیچوقت آن را در یخچال نگهداری نکنید. دمای فریزر نان را خشک و کهنه می کند. بهتر است نان را در دمای اتاق نگهداری کنید.
قهوه پودر شده یا نشده بهتر است در ظروف بدون هوا و در هوای خنک و تاریک نگهداری شود تا تازه تر بماند.
نگهداری گوجه فرنگی در یخچال باعث می شود طعم آن از بین برود. پس بهتر است آن را داخل سبد در دمای اتاق نگهداری کنید. با این روش نگهداری گوجه فرنگی ها رسیده تر و خوشمزه تر می شوند. با نگهداری این میوه در یخچال بافت آن تغییر می کند.
دلیل نگهداری غذا در یخچال ماندگاری بیشتر آن هاست. اما عسل خودش نگهدارنده دارد و در دمای اتاق هم می توانند مدت ها تازه بماند. عسل در یخچال سفت می شود و استفاده آن کمی سخت.
سطح آنتی اکسیدان این میوه چه در یخچال و چه بیرون از یخچال به یک اندازه می ماند اما در یخچال مقداری از بتاکاروتین خود را از دست می دهد. هندوانه های بریده را باید در یخچال نگهداری کنید به شرط این که روی آن کاملا پوشیده شود.
ترشی انداختن برای محافظت از غذا و بیشتر کردن عمر آن هاست. پس دلیلی به نگهداری آن ها در یخچال نیست.
بعضی ها معتقدند خواص طبیعی تخم مرغ چه داخل یخچال و چه بیرون از یخچال هیچ تغییری نمی کند اما به اعتقاد برخی دیگر تخم مرغ در یخچال خواص طبیعی خودش را از دست می دهد. بنابراین بهترین کار این است که تخم مرغ در بیرون از یخچال نگهداری شود. البته فقط برای چند روز.
با کمترین امکانات میشه این کیک شکلاتی خوشمزه رو بدون استفاده از لبنیات درست کرد. شاید فکر کنید هیچ کیکی بدون شیر و تخم مرغ خوشمزه نمیشه اما با درست کردن این کیک نظرتون کاملا عوض میشه. جوش شیرین نقش مخمر داره و برای فعال شدن به اسید نیاز داره. به همین خاطر از سرکه استفاده می کنیم. با ترکیب جوششیرین و سرکه کربن دی اکسید تولید میشه و در نتیجه کیک سبک میشه. هیچ کدوم از مواد این کیک نیازی به نگهداری توی یخچال ندارن به همین خاطر میتونید این کیک رو مدت ها بیرون یخچال نگهدارید.
مواد خشک را با هم ترکیب کنید و در آخر پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید.
داخل ظرف دیگری مواد مایع را با هم ترکیب کنید.
سپس مواد مایع را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید. جوش شیرین و سرکه در این مرحله واکنش نشان می دهند و حباب های کربن دی اکسید تولید می کنند. مواد را نباید زیاد هم بزنید.
مواد آماده شده کیک را داخل قالب بریزید. نیازی به چرب کردن قالب نیست چون قرار نیست آن را یک دست از قالب بیرون بیاورید.
قالب را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه داخل فر روی ۳۵۰ درجه فرانهایت قرار دهید. برای اطمینان از پخته شدن کیک یک عدد خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر مواد به ان نچسبید کیک آماده شده است.
قالب را از فر بیرون بیاورید و بگذارید کمی سرد شود.
کیک را با دقت به چند قسمت برش بزنید. سپس با صافی روی کیک را کمی پودر قند بپاشید. خوردن این کیک همراه با کمی بستنی وانیلی لذت بخش است.
باز هم یک دستور غذای ساده و در عین حال خوشمزه که با رول مرغ و ژامبون و پنیر درست میشه. من خودم قبل از این که این دستور تهیه رو ببینم مرغ ها رو می کوبیدم تا نازک و پهن بشن اما به سختی رولشون میکردم یا وا می رفت یا ژامبون ازش بیرون میزد. اما اینجا فهمیدم که روش های بهتری هم برای درست کردن این غذا هست.
مواد لازم:
۴ عدد سینه مرغ
۲۵ عدد بیسکویت ترد
۴ تا ۵ عدد نان تست
۵ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
۸ ورق ژامبون
۸ ورقه پنیر
۳ قاشق چای خوری سس خردل
۱ پیمانه آرد
۲ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل به اندازه کافی
ابتدا آرد سوخاری را با بیسکویت های ترد، نان و کره درست کنید. همین حالا فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
نان و بیسکویت ها را داخل غذاساز آسیاب کنید و کره را در چند مرحله به آن اضافه کنید تا به شکل خرده های نان در بیاید.
نان و بیسکویت ها را داخل غذاساز آسیاب کنید و کره را در چند مرحله به آن اضافه کنید تا به شکل خرده های نان در بیاید.
آرد آماده شده را روی کاغذ روغنی روی سینی فر بریزید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. مدام آن را هم بزنید تا قهوه ای یا سوخته ای رنگ نشود.
سپس آن را داخل ظرف دیگری بریزید.
ورقه های پنیر را روی ژامبون ها بچینید سپس ژامبون ها را رول کنید. اگر اندازه ژامبون ها کوچک است ژامبون ها را دوتایی کنید.
با استفاده از یک چاقوی تیز از قسمت نازک سینه مرغ داخل آن یک شکاف ایجاد کنید. درست مثل تصویر زیر انجام دهید.
سپس داخل سینه ها را با رول ژامبون ها پر کنید.
روی سینه ها را سس خردل و مقداری نمک و فلفل بزنید.
تخم مرغ ها را هم بزنید. آرد و پودر سوخاری که از قبل درست کرده اید را آماده بگذارید. داخل آرد و تخم مرغ کمی نمک بزنید.
مرغ ها را ابتدا آردی کنید سپس تخم مرغی و در نهایت پودر سوخاری بمالید.
برای پختن، مرغ ها را روی کاغذ روغنی روی طبقه پایین فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل فر روی ۴۵۰ درجه فارنهایت پخته شود. زیر مرغ ها قهوه ای رنگ می شود. سپس مرغ ها را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه روی طبقه میانی فر در قرار دهید و دمای فر را روی ۴۰۰ درجه کم تر کنید.
قبل از سرو کردن مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید سپس همراه با سبزیجات مثل مارچوبه و بروکلی میل کنید.
طبق آمار سازمان بهداشت جهانی ۲۸۵ میلیون نفر در دنیا نا بینا یا کم بینا هستند. خوشبختانه با پیشرفت علم دانشمندان توانسته اند روشی برای رشد بافت های چشم با تکنولوژی برنامه ریزی مجدد سلول ها کشف کنند. این نظریه متعلق به شینیا یاماناکا پروفسور دانشگاه کیوتو می باشد. یاماناکا و بیولوژیست بریتانیایی جان گوردون برای این کشف در سال ۲۰۱۲ برنده جایزه نوبل شدند.
یاماناکا به همراه همکارانش دریافتند که سلول ها با برنامه ریزی مجدد توانایی بازگشت به حالت اولیه را دارند. این سلول های باز برنامه ریزی شده را می توان برای رشد بافت ها و اعضای ضروری بدن در پیوند و پزشکی احیا کننده به کار برد.
دانشمندان از این روش برای رشد بافت های چشم در درمان نابینایی استفاده کرده اند. آزمایشات بالینی پیوند بافت چشم هم اکنون در کشورهای مختلفی اجرا می شود. دانشمندان دانشگاه کاردیف و اوزاکا با پیوند زدن اپیتلیوم قرنیه به خرگوش های نابینا بخش قدامی چشم را بازگردانده اند.
در موسسه تحقیقات علمی فدرال روسیه نیز آزمایشات مشابهی انجام شده است. آن ها موفق شده اند از سلول های پوست برای رشد شبکیه چشم استفاده کننده. انتظار می رود که این آزمایشات به زودی روی انسان ها نیز انجام شود. و اولین پیوند شبکیه روی خانواده ای که به طور ژنتیکی مشکل دژنراسیون ماکولا دارند اجرا خواهد شد.
چیکن ماسالا یه غذای خوشمزه هندیه که با ادویه جات فراوان درست میشه. این غذا رو می تونید هم با برنج و هم بدون برنج با نان سرو کنید.
سیر و زنجبیل را آسیاب کنید تا خمیری شود. البته می توانید به جای مخلوط کن از رنده هم استفاده کنید. سپس آن را کنار بگذارید.
یکی از پیازها را خرد کرده و داخل مخلوط کن بریزید.
فلفل سبز، دانه های فلفل سیاه، میخک، دارچین، هل، برگ بو و مقدار کمی آب داخل مخلوط کن بریزید، آسیاب کنید و کنار بگذارید.
۳ عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و در مخلوط کن پوره کنید.
مرغ را درشت خرد کنید.
سپس نصف خمیر زنجبیل و سیر، نصف پودر فلفل قرمز، زردچوبه و آب نصف لیمو را به مرغ ها اضافه کنید.
مرغ را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.
تاوه را روی گاز قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید.
سپس خمیر پیازی را داخل تاوه بریزید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه تفت دهید. دائم هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و حجمش کمتر شود.
باقیمانده خمیر زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کنید و ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.
ماست را اضافه کرده و هم بزنید.
پودر فلفل باقیمانده و پودر گشنیز را اضافه کنید و ۷ الی ۸ دقیقه دیگر تفت بدهید تا مواد کاملا خشک شود و روغن آن بیرون بزند.
سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر تفت بدهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شده و مواد قرمز رنگ شود. شاید لازم باشد در این مرحله کمی روغن به مواد اضافه کنید تا جدا شدن آن از مواد را ببینید.
مواد را به ظرف جداگانه ای منتقل کنید و کنار بگذارید. این مواد یا خمیر ماسالا را می توانید تا ۱۰ روز در فریزر نگهداری کنید و در غذاها استفاده کنید.
حالا سراغ مرغ ها می رویم. شعله را کمی بیشتر کنید و باقی مانده روغن را در تاوه بریزید. مرغ هایی که داخل مواد خوابانده اید را در تاوه بریزید نمک بزنید و کمی سرخ کنید تا قهوه ای طلایی رنگ شود.
خمیر ماسالا را به مرغ ها اضافه کنید، یک پیمانه آب بریزید و هم بزنید. درب تاوه را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
باقی مانده پیازها و گشنیز را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
روی غذا را با گشنیز تزئین و میل کنید.
می دانیم که بیشتر وقتمان را در محیط کار می گذرانیم. به طور میانگین یک انسان عادی ۹۰ هزار ساعت از عمرش را در محل کار می گذراند. معمولا کم اهمیت ترین موضوع در محل کار، سلامت است. تنها چیزهایی که ذهنمان را مشغول خود می کند نشستن پشت میز کار، رفتن از جلسه ای به جلسه دیگر، و انجام دادن وظایف کاری است.
در ژاپن که مردم بیشترین ساعات کاری را دارند (۶۰ الی ۷۰ ساعت در هفته) سالیانه حدود ۱۰ هزار نفر پشت میز کار می میرند که به پدیده کاروشی یعنی مرگ ناشی از کار زیاد معروف است. این مسئله به ما اهمیت مراقبت از سلامت در محل کار را یادآوری می کند و مهم ترین مسئله مربوط به سلامت در محیط کار مسئله آبرسانی است.
معمولا در محل کار آب خوردن را فراموش می کنیم و برای سرحال شدن بیشتر چای یا قهوه می خوریم که به دلیل ادرارآور بودنشان آب بیشتری از بدن خارج می کنند و منجر به دهیدراته شدن بدن می شوند.
همه می دانیم که برای سالم ماندن باید آب بیشتری بخوریم. در واقع ۶۰ درصد بدن را آب تشکیل می دهد. مشکل اینجاست که شاید مشکل کم آبی را مثل مشکلات سلامتی دیگر (کمر درد به دلیل نشستن زیاد پشت میز، یا خستگی چشم به دلیل چشم دوختن به کامپیوتر) احساس نکنید.
آبرسانی مرتب مفاصل و چشم ها را روان می کند، پوست را سالم نگه می دارد، گوارش را در حالت مطلوب نگه می دارد، سموم بدن را از بین می برد و انرژی تولید شده از طریق سلول ها را بیشتر می کند. اما عدم آبرسانی تعادل قند و نمک را در بدن به هم می ریزد و مشکلات سلامتی بیشتری را بوجود می آورد.
پس اگر در محل کار احساس سردرد یا ضعف کردید دنبال خوراکی یا میان وعده نروید فقط کافی است یک لیوان آب بنوشید. س
شاید از فواید نوشیدن آب کافی و تاثیر آن روی سلامت و موقعیت کاری اطلاعات چندانی نداشته باشید و به همین دلیل با وجود این که می دانید آب به اندازه کافی نمی خورید نوشیدن آن در محل کار را هم نادیده می گیرید.
وقتی دچار مشکلات سلامتی مثل خستگی، سر درد، افزایش وزن، فشار خون بالا، و مشکلات کلیه می شویم به این فکر نمی کنیم که شاید آب کافی نمی خوریم. وقتی دچار این مشکلات می شویم، با سردرد به خانه می رویم و نمی توانیم به خوبی تمرکز کنیم به کار و همکارانمان نیز به طور غیر مستقیم آسیب می رسانیم. در نتیجه سازندگی کمتری در مجیط کارمان خواهیم داشت.
هیچوقت متوجه نمی شویم که بدنمان در طول روز چقدر آب از دست می دهد و آبرسانی مجدد چقدر اهمیت دارد. عرق کردن، توالت رفتن و حتی تنفس هم آب زیادی از بدن مصرف می کند.
علائم کم آبی شامل: خشکی دهان، خستگی، سردرد، کم ادراری و عدم تمرکز می باشد.
علائم کم آبی شدید شامل: کج خلقی، گیجی، تشنگی شدید، تپش قلب بالا، سرعت تنفس بالا و ادرار نکردن یا ادرار تیره می باشد.
باید بدانیم که کم آبی بدن علاوه بر زندگی روزانه در موقعیت کاری مان هم تاثیر مخرب دارد. به روش های مختلفی می توانیم خودمان و همکارانمان را تشویق به آب خوردن کنیم.
برای آبرسانی به بدن باید همکاران و کارمندان را به این کار تشویق کرد که این کار را می توان با برنامه ریزی های ساده و کارآمد به انجام رساند. از جمله موارد زیر:
دسترسی به آب را برای کارمندان آسان کنید: به عنوان مثل بطری آب به کارمندان بدهید یا چند ایستگاه آب تعبیه کنید. با این کار آن ها را تشویق به آب خوردن می کنید.
آموزش دهید: درست است که همه ما می دانیم نوشیدن آب برای بدن ضروری است اما این کار را نمیکنیم. پس باید به آن ها آموزش بدهیم. به عنوان مثال پوسترهای آموزشی که اهمیت آبرسانی و عوارض کم آبی بدن را نشان می دهد استفاده کنید.
به آب ساده تنوع بدهید: یکی از دلایلی که باعث می شود زیاد تمایلی به آب خوردن نشان ندهیم طعم نداشتن و کسل کننده بودن آن است. به همین دلیل است که بیشتر سراغ نوشیدنی های گازدار و انرژی زا می رویم. پس بیایید به آب تنوع بدهیم مثلا با آبمیوه یخ درست کنیم و آن را به آب اضافه کنیم. داخل بطری آب میوه هایی مثل خیار، پرتقال، لیمو بریزیم.
نوشیدنی های گازدار و ورزشی نخورید: نوشیدنی های انرژی زا و گازدار را از محیط کار حذف کنید تا کارمندها مجبور باشند از مایعات سالم تری برای رفع تشنگی استفاده کنند.
نوشیدن آب باید کم کم تبدیل به عادت شود. به روش های مختلفی می توانید این کار را به عادت روزانه تبدیل کنید.
همیشه یک بطری آب همراه خود داشته باشید: با به همراه داشتن بطری آب همیشه یادتان می ماند که باید آب بخورید بنابراین حتی زمانی که سرتان شلوغ هم باشد دیگر بهانه ای برای آب نخوردن نخواهید داشت.
غذاهای آبکی بخورید: میوه هایی مثل طالبی، سیب، پرتقال به بدن آبرسانی می کند. بنابراین آن ها را به عنوان میان وعده بخورید.
خودتان را به چالش بیندازید: یک پارچ آب پر کنید و روی میز قرار دهید و به خودتان قول بدهید که تا زمان رفتن به خانه آن را تمام کنید.
مصرف چای و قهوه را کم کنید: برای سرحال ماندن بیشتر به سمت چای و قهوه می رویم اما واقعیت این است که آب بیشتر از قهوه کمکمان می کند. پس مصرف چای و قهوه را کم کنید و آب را جایگزینش کنید.
هرگز فواید نوشیدن آب در موقعیت کاری را فراموش نکنید. مثلا افزایش انرژی، تمرکز، از بین بردن خستگی و بالا نرفتن وزن، بهتر شدن پوست، از بین رفتن سموم بدن، تقویت دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن، کاهش سر درد و از همه مهم تر وقتی عملکرد بدن خوب و سالم باشد احساس بهتری خواهید داشت و بهتر هم کار خواهید کرد.
همه کسانی که ساعت ها پشت میز کامپیوتر کار می کنند با مشکل کمر درد آشنا هستند. در بعضی شرکت ها مکانی برای استراحت کوتاه کارمندان وجود دارد اما اگر محل کار شما این امکان را ندارد باید خودتان به فکر سلامت خود باشید.
یکی از کارهایی که می توانید انجام دهید ورزش است. ورش هایی که عضلات کمر را تقویت می کند و در آینده از کمردرد پیشگیری می کند. مهم نیست الان کجا هستید. هر جا که هستید این ورزش ها را تمرین کنید.
مکان ورزش: یک سطح صاف مثل زمین یا حتی روی میز
زمان ورزش: صبح، ظهر، عصر
طول ورزش: یک دقیقه
تکرار ورزش: هر روز
تاثیر ورزش روی عضلات کمر و شکم
این ورزش اگر درست انجام شود احساس کشش های ملایم و سبکی در قسمت کمر می
زانوها را همانند تصویر به یک جهت خم کنید و سر را به جهت مخالف. شانه ها باید بدون حرکت و ثابت روی زمین قرار گرفته باشند. ۱۰ ثانیه در همین حالت بمانید و همین تمرین را در جهت مخالف انجام دهید.
تکرار: ۴ مرتبه
صاف دراز بکشید. پای راست را بکشید و پای چپ را خم کنید. زانوی خم شده را به جهت راست و سر را به جهت چپ بچرخانید. شانه ها باید کاملا ثابت باشند.
تکرار: ۲۰ مرتبه
زانوهای چپ و راست را به ترتیب خم کنید و در همین زمان سر را به جهت زانوی خم شده بچرخانید.
تکرار: ۱۰ مرتبه بدون توقف
تاثیر ورزش روی عضلات شکم و میانه کمر
اگر درست انجام شود در قسمت پایین کمر احساس کشش می کنید.
در حالت چهار دست و پا نفس عمیق بکشید و به پشت تان قوس بدهید. باهر بار قوس دادن ۱۵ الی ۳۰ ثانیه مکث کنید. سپس دوباره به سمت زمین پشت را قوس بدهید و ۱۵ الی ۳۰ ثانیه مکث کنید.
تکرار: هر کدام از قوس ها ۲ مرتبه
در حالی که به پشت تان قوس داده اید یکی از زانوها را بلند کرده و به سینه نزدیک کنید. سپس پا را به موازات سطح زمین صاف کنید و دست مخالف را نیز صاف کنید و بکشید. دوباره به حالت اولیه برگردید.
تکرار: ۱۰ مرتبه با سرعت پایین
تاثیر ورزش روی عضلات شکم. اگر عضلات شکم ضعیف باشد شکم بزرگ و متورم می شود و ستون فقرات به سمت جلو خمیده می شود.
اگر درست انجام شود در قسمت عضلات شکم احساس فشار می کنید.
لگن را روی زمین قرار دهید و نفس عمیق بکشید. هنگام بازدم پشت تان را کمی بلند کنید.
تکرار: ۱۰ مرتبه با سرعت پایین
دراز بکشید و دست ها را روی زمین قرار دهید. یکی از زانوها را بلند کنید و به سمت آرنج مخالف خم کنید. سپس زانو را صاف کنید اما روی زمین قرار ندهید. در همین زمان زانوی دیگر را به سمت آرنج مخالفش خم کنید.
تکرار: ۱۰ مرتبه با سرعت کم
سلامت کمر و ستون فقرات برای بدن بسیار مهم و حیاتی است. پس هرگز این تمرین ها را فراموش نکنید.
اگر می خواهید شیرینی بدون گلوتن درست کنید و در عین حال طعم خوبی هم داشته باشد این کوکی های شکلاتی ساده و بدون آرد را امتحان کنید.
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
پودر کاکائو، نمک و پودر قند را با هم مخلوط کنید.
داخل ظرف دیگری سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند.
سپس تخم مرغ ها را به مخلوط کاکائویی اضافه کنید. سپس وانیل را اضافه کنید و فولد کنید. و در نهایت شکلات چیپسی را اضافه کنید.
مقداری کره روی کاغذ سیلیکونی بمالید و به مدت ۱۵ الی ۱۷ دقیقه داخل فر قرار دهید.
کوکی ها را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن میل کنید.