اطلس دانلود

اطلس دانلود

بنام خداوند نیکی ها به سایت " اطلس " خوش آمدید. از اینکه سایت ما را جهت بازدید انتخاب نمودید سپاسگزاریم . سایت" اطلس " مجموعه ای انبوهی از فایلها و برنامه ها ،کتابها و وییوهای کمیاب آموزشی-کاربردی موبایل و کامپیوتراست، که بیشتر آنها توسط تیم فنی سایت ، تست و جهت دانلود بر روی سرورهای پرسرعت سایت قرار گرفته اند. اگر محتوای یک مطلب یا ترجمه آن ایرادی داشت می توانید شما نیز در این روند سهیم باشید و در ویرایش آن با دیدگاه ها و نظرات خود ما را یاری فرمایید . جهت پشتیبانی و پاسخگویی به سوالات و رفع اشکالات فنی ترجیحا ابتدا به واحد پاسخگویی تلگرام مراجعه ودر صورت اهمیت موضوع شماره همراه خود را ارسال فرمایید تا تیم اطلس در اسرع وقت با شما تماس برقرار کند. با سپاس - واحد پشتیبانی و فروش اطلس ( AtlasoneDownload Support Team )

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 108
  • بازدید دیروز : 87
  • بازدید کل : 264015

آموزش تصویری دستور تهیه کیک مصری باسبوسا


آموزش تصویری دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

آموزش تصویری دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

باسبوسا از دسرهای خوشمزه خاور میانه ست که به روش های مختلفی درست میشه و بدونیم دستور تهیه این کیک رو به روش سنتی مصری ها براتون آورده.

 

مواد مورد نیاز برای کیک:

 

  • ۱ پیمانه ماست
  • ۱۰ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱/۳ پیمانه شکر
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۲ پیمانه آرد سمولینا

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

مواد مورد نیاز برای شیره دارچین:

 

  • ۲ پیمانه آب
  • ۱ و نیم پیمانه شکر سفید
  • ¼ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۱ عدد چوب دارچین

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

مواد مورد نیاز برای تزئین روی کیک:

 

  • ¼ پیمانه پودر نارگیل
  • ¼ پیمانه بادام

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

قالب کیک را چرب کنید. برای درست کردن این کیک از ظروف شیشه ای استفاده نکنید.

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

یک عدد کاغذ روغنی داخل ظرف قرار دهید تا کیک به قالب نچسبد.

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

شکر و ماست را داخل ظرف جداگانه ای با هم مخلوط کنید.

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

سپس ۲ پیمانه آرد سمولینا، ۱/۳ پیمانه شیر، ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر و ۱۰ قاشق غذاخوری کره را به آن اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید. به مدت ۳ الی ۵ دقیقه مواد را کنار بگذارید تا کره کاملا جذب خمیر شود.

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

سپس خمیر را داخل قالب بریزید.

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه کیک را داخل فر قرار دهید. تا زمانی که روی کیک طلایی قهوه ای شود.

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

به این شکل و آن را کنار بگذارید.

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

۱ و نیم پیمانه شکر، ۲ پیمانه آب و چوب دارچین را داخل ظرفی بریزید.

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود. سپس گاز را خاموش کنید.

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

¼ قاشق غذاخوری آب لیمو را اضافه کرده و هم بزنید. بعد از این که شیره سرد شد چوب دارچین را از داخل آن بردارید.

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

بعد از این که کیک را از فر بیرون آوردید مثلثی شکل برش بزنید و شیره را فورا روی کیک بریزید. سپس دوباره کیک را داخل فر قرار دهید. فر را خاموش کنید، درب فر را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید کیک کمی سرد شود تا زمانی که شیره کاملا جذب کیک شود.

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

کیک را مثلثی برش بزنید و روی آن را با پودر نارگیل و بادام خرد شده تزئین کنید. البته می توانید به جای بادام، بادام زمینی هم برای تزئین این کیک استفاده کنید.

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

بخورید و لذت ببرید.

 

دستور تهیه کیک مصری باسبوسا

 

  انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 233

تمامی حقوق سايت اطلس دانلود، محفوظ است. کپی برداری به هر نحو از محتوای سايت طبق شرع و قانون مجاز نمی باشد و بر اساس ماده 12 قانون جرايم رايانه ای پيگرد قانونی دارد.طراحی سایت توسط تیم توسعه اطلسCopyright ©2016-2020

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما