اطلس دانلود

اطلس دانلود

بنام خداوند نیکی ها به سایت " اطلس " خوش آمدید. از اینکه سایت ما را جهت بازدید انتخاب نمودید سپاسگزاریم . سایت" اطلس " مجموعه ای انبوهی از فایلها و برنامه ها ،کتابها و وییوهای کمیاب آموزشی-کاربردی موبایل و کامپیوتراست، که بیشتر آنها توسط تیم فنی سایت ، تست و جهت دانلود بر روی سرورهای پرسرعت سایت قرار گرفته اند. اگر محتوای یک مطلب یا ترجمه آن ایرادی داشت می توانید شما نیز در این روند سهیم باشید و در ویرایش آن با دیدگاه ها و نظرات خود ما را یاری فرمایید . جهت پشتیبانی و پاسخگویی به سوالات و رفع اشکالات فنی ترجیحا ابتدا به واحد پاسخگویی تلگرام مراجعه ودر صورت اهمیت موضوع شماره همراه خود را ارسال فرمایید تا تیم اطلس در اسرع وقت با شما تماس برقرار کند. با سپاس - واحد پشتیبانی و فروش اطلس ( AtlasoneDownload Support Team )

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 43
  • بازدید دیروز : 87
  • بازدید کل : 263950

ترفندهای آشپزی حرفه ای


ترفندهای آشپزی حرفه ای

ترفندهای آشپزی حرفه ای 

آشپزهای حرفه ای اسرار آشپزی شون رو حفظ می کنن و فقط اون ها رو به هنرجوهاشون ارائه میدن. اما بدونیم اسرار این آشپزهای حرفه ای رو براتون گذاشته تا بتونید برای همیشه غذاهای خوشمزه و بدون نقصی رو درست کنید.

ترفندهای آشپزی

بهترین استیک

گوشت رو همون لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید. بزارید یک تا دو ساعت بیرون بمابمونه تا به دمای محیط برسه. اگه می خواین رنگ استیک طلایی بشه قبل از سرخ کردن رطوبتش رو کاملا بگیرین.

ترفندهای آشپزی

گوشت مرغ

برای این که گوشت مرغ خشک نشه اون رو داخل آب نمک بزارید. ۳ پیمانه آب رو با ¼ پیمانه نمک و ¼ پیمانه شکر مخلوط کنید روی گوشت بریزید و چند ساعت داخل یخچال بزارید. زمانش بستگی به مقدار گوشتتون داره. یک ساعت برای یک کیلو گوشت کافیه. این مدت زمان نباید بیشتر از ۸ ساعت طول بکشه.

ترفندهای آشپزی

درست کردن خمیر

اگه می خواید یه خمیر عالی داشته باشید کره و تخم مرغ ها رو یک شب قبل از یخچال بیرون بزارید تا به دمای محیط برسه.

ترفندهای آشپزی

ماهی کباب

اگه می خواید یه ماهی کباب خوشمزه درست کنید روی ماهی کمی سس مایونز بزنید. کمی هم نمک. قبل از کباب کردن ماهی ادویه جات نزنید. اما بعد از آماده شدن کباب می تونید آبلیمو به ماهی بزنید.

ترفندهای آشپزی

پوره سیب زمینی

قبل از این که سیب زمینی های پخته را له کنید آن ها را خشک کنید. اون ها رو داخل تاوه روی حرارت بزارید تا خشک بشن. مراقب باشید سیب زمینی ها سرخ نشن.سیب زمینی ها وقتی خشک باشن پوره خوشمزه تری از آب درمیان.

ترفندهای آشپزی

بهترین پن کیک

همیشه به مواد پن کیک خامه ترش بزنید تا هم خوشمزه و پف کرده بشه و هم متلاشی نشه.

ترفندهای آشپزی

بهترین نیمرو

عواملی که باعث می شوند نیمروی خوبی درست کنیم تاوه ضخیم، کره و حرارت کم گاز هست. تاوه رو داغ کنید و کره رو داخلش بریزید تا آروم آروم ذوب بشه. بعد تخم مرغ رو بشکنید و بزارید ۴ تا ۵ دقیقه بپزه.

ترفندهای آشپزی

روش درست سرخ کردن پیاز

برای سرخ کردن پیاز حرارت گاز باید متوسط باشه. پیاز رو با کره و روغن و همراه با نمک سرخ کنید. نمک هم بوی بد پیاز رو میگیره، هم سرعت پختش رو بالا میبره و هم طعمش رو خوشمزه تر میکنه.

  انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 137

تمامی حقوق سايت اطلس دانلود، محفوظ است. کپی برداری به هر نحو از محتوای سايت طبق شرع و قانون مجاز نمی باشد و بر اساس ماده 12 قانون جرايم رايانه ای پيگرد قانونی دارد.طراحی سایت توسط تیم توسعه اطلسCopyright ©2016-2020

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما