اطلس دانلود

اطلس دانلود

بنام خداوند نیکی ها به سایت " اطلس " خوش آمدید. از اینکه سایت ما را جهت بازدید انتخاب نمودید سپاسگزاریم . سایت" اطلس " مجموعه ای انبوهی از فایلها و برنامه ها ،کتابها و وییوهای کمیاب آموزشی-کاربردی موبایل و کامپیوتراست، که بیشتر آنها توسط تیم فنی سایت ، تست و جهت دانلود بر روی سرورهای پرسرعت سایت قرار گرفته اند. اگر محتوای یک مطلب یا ترجمه آن ایرادی داشت می توانید شما نیز در این روند سهیم باشید و در ویرایش آن با دیدگاه ها و نظرات خود ما را یاری فرمایید . جهت پشتیبانی و پاسخگویی به سوالات و رفع اشکالات فنی ترجیحا ابتدا به واحد پاسخگویی تلگرام مراجعه ودر صورت اهمیت موضوع شماره همراه خود را ارسال فرمایید تا تیم اطلس در اسرع وقت با شما تماس برقرار کند. با سپاس - واحد پشتیبانی و فروش اطلس ( AtlasoneDownload Support Team )

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 22
  • بازدید دیروز : 76
  • بازدید کل : 265697

دستور تهیه چیکن کوردون بلو


دستور تهیه چیکن کوردون بلو

دستور تهیه چیکن کوردون بلو

باز هم یک دستور غذای ساده و در عین حال خوشمزه که با رول مرغ و ژامبون و پنیر درست میشه. من خودم قبل از این که این دستور تهیه رو ببینم مرغ ها رو می کوبیدم تا نازک و پهن بشن اما به سختی رولشون میکردم یا وا می رفت یا ژامبون ازش بیرون میزد. اما اینجا فهمیدم که روش های بهتری هم برای درست کردن این غذا هست.

مواد لازم:

۴ عدد سینه مرغ

۲۵ عدد بیسکویت ترد

۴ تا ۵ عدد نان تست

۵ قاشق غذاخوری کره ذوب شده

۸ ورق ژامبون

۸ ورقه پنیر

۳ قاشق چای خوری سس خردل

۱ پیمانه آرد

۲ عدد تخم مرغ

نمک و فلفل به اندازه کافی

چیکن کوردون بلو

ابتدا آرد سوخاری را با بیسکویت های ترد، نان و کره درست کنید. همین حالا فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

چیکن کوردون بلو

نان و بیسکویت ها را داخل غذاساز آسیاب کنید و کره را در چند مرحله به آن اضافه کنید تا به شکل خرده های نان در بیاید.

چیکن کوردون بلو

نان و بیسکویت ها را داخل غذاساز آسیاب کنید و کره را در چند مرحله به آن اضافه کنید تا به شکل خرده های نان در بیاید.

آرد آماده شده را روی کاغذ روغنی روی سینی فر بریزید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. مدام آن را هم بزنید تا قهوه ای یا سوخته ای رنگ نشود.

سپس آن را داخل ظرف دیگری بریزید.

چیکن کوردون بلو

ورقه های پنیر را روی ژامبون ها بچینید سپس ژامبون ها را رول کنید. اگر اندازه ژامبون ها کوچک است ژامبون ها را دوتایی کنید.

چیکن کوردون بلو

با استفاده از یک چاقوی تیز از قسمت نازک سینه مرغ داخل آن یک شکاف ایجاد کنید. درست مثل تصویر زیر انجام دهید.

سپس داخل سینه ها را با رول ژامبون ها پر کنید.

چیکن کوردون بلو

روی سینه ها را سس خردل و مقداری نمک و فلفل بزنید.

چیکن کوردون بلو

تخم مرغ ها را هم بزنید. آرد و پودر سوخاری که از قبل درست کرده اید را آماده بگذارید. داخل آرد و تخم مرغ کمی نمک بزنید.

چیکن کوردون بلو

مرغ ها را ابتدا آردی کنید سپس تخم مرغی و در نهایت پودر سوخاری بمالید.

چیکن کوردون بلو

برای پختن، مرغ ها را روی کاغذ روغنی روی طبقه پایین فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل فر روی ۴۵۰ درجه فارنهایت پخته شود. زیر مرغ ها قهوه ای رنگ می شود. سپس مرغ ها را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه روی طبقه میانی فر در قرار دهید و دمای فر را روی ۴۰۰ درجه کم تر کنید.

قبل از سرو کردن مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید سپس همراه با سبزیجات مثل مارچوبه و بروکلی میل کنید.

  انتشار : ۹ اسفند ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 193

تمامی حقوق سايت اطلس دانلود، محفوظ است. کپی برداری به هر نحو از محتوای سايت طبق شرع و قانون مجاز نمی باشد و بر اساس ماده 12 قانون جرايم رايانه ای پيگرد قانونی دارد.طراحی سایت توسط تیم توسعه اطلسCopyright ©2016-2020

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما