اطلس دانلود

اطلس دانلود

بنام خداوند نیکی ها به سایت " اطلس " خوش آمدید. از اینکه سایت ما را جهت بازدید انتخاب نمودید سپاسگزاریم . سایت" اطلس " مجموعه ای انبوهی از فایلها و برنامه ها ،کتابها و وییوهای کمیاب آموزشی-کاربردی موبایل و کامپیوتراست، که بیشتر آنها توسط تیم فنی سایت ، تست و جهت دانلود بر روی سرورهای پرسرعت سایت قرار گرفته اند. اگر محتوای یک مطلب یا ترجمه آن ایرادی داشت می توانید شما نیز در این روند سهیم باشید و در ویرایش آن با دیدگاه ها و نظرات خود ما را یاری فرمایید . جهت پشتیبانی و پاسخگویی به سوالات و رفع اشکالات فنی ترجیحا ابتدا به واحد پاسخگویی تلگرام مراجعه ودر صورت اهمیت موضوع شماره همراه خود را ارسال فرمایید تا تیم اطلس در اسرع وقت با شما تماس برقرار کند. با سپاس - واحد پشتیبانی و فروش اطلس ( AtlasoneDownload Support Team )

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 26
  • بازدید دیروز : 76
  • بازدید کل : 265701

دستور تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی


دستور تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی

دستور تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی

چیکن ماسالا یه غذای خوشمزه هندیه که با ادویه جات فراوان درست میشه. این غذا رو می تونید هم با برنج و هم بدون برنج با نان سرو کنید.

مواد لازم:

  • ۹۰۰ گرم مرغ (سینه مرغ بدون استخوان)
  • ۲ عدد پیاز
  • ۱۰ تا ۱۲ حبه سیر
  • ۳۰ سانتیمتر زنجبیل
  • ۳ عدد گوجه فرنگی
  • ۱۷۰ گرم ماست
  • ۲ عدد فلفل سبز تند
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۸ تا ۱۰ عدد دانه فلفل سیاه
  • ۸ تا ۱۰ عدد میخک
  • ۲٫۵ سانتیمتر چوب دارچین
  • ۳ تا ۴ عدد هل
  • ۱ عدد برگ بو
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز
  • نصف قاشق چای خوری زردچوبه
  • یک مشت گشنیز
  • ۱ عدد لیمو
  • نمک به اندازه کافی

چیکن ماسالا غذای هندی

سیر و زنجبیل را آسیاب کنید تا خمیری شود. البته می توانید به جای مخلوط کن از رنده هم استفاده کنید. سپس آن را کنار بگذارید.

چیکن ماسالا غذای هندی

یکی از پیازها را خرد کرده و داخل مخلوط کن بریزید.

چیکن ماسالا غذای هندی

فلفل سبز، دانه های فلفل سیاه، میخک، دارچین، هل، برگ بو و مقدار کمی آب داخل مخلوط کن بریزید، آسیاب کنید و کنار بگذارید.

چیکن ماسالا غذای هندی

۳ عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و در مخلوط کن پوره کنید.

چیکن ماسالا غذای هندی

مرغ را درشت خرد کنید.

چیکن ماسالا غذای هندی

سپس نصف خمیر زنجبیل و سیر، نصف پودر فلفل قرمز، زردچوبه و آب نصف لیمو را به مرغ ها اضافه کنید.

مرغ را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.

چیکن ماسالا غذای هندی

تاوه را روی گاز قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید.

سپس خمیر پیازی را داخل تاوه بریزید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه تفت دهید. دائم هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و حجمش کمتر شود.

چیکن ماسالا غذای هندی

باقیمانده خمیر زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کنید و ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.

چیکن ماسالا غذای هندی

ماست را اضافه کرده و هم بزنید.

چیکن ماسالا غذای هندی

پودر فلفل باقیمانده و پودر گشنیز را اضافه کنید و ۷ الی ۸ دقیقه دیگر تفت بدهید تا مواد کاملا خشک شود و روغن آن بیرون بزند.

چیکن ماسالا غذای هندی

سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر تفت بدهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شده و مواد قرمز رنگ شود. شاید لازم باشد در این مرحله کمی روغن به مواد اضافه کنید تا جدا شدن آن از مواد را ببینید.

مواد را به ظرف جداگانه ای منتقل کنید و کنار بگذارید. این مواد یا خمیر ماسالا را می توانید تا ۱۰ روز در فریزر نگهداری کنید و در غذاها استفاده کنید.

چیکن ماسالا غذای هندی

حالا سراغ مرغ ها می رویم. شعله را کمی بیشتر کنید و باقی مانده روغن را در تاوه بریزید. مرغ هایی که داخل مواد خوابانده اید را در تاوه بریزید نمک بزنید و کمی سرخ کنید تا قهوه ای طلایی رنگ شود.

چیکن ماسالا غذای هندی

خمیر ماسالا را به مرغ ها اضافه کنید، یک پیمانه آب بریزید و هم بزنید. درب تاوه را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

چیکن ماسالا غذای هندی

باقی مانده پیازها و گشنیز را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

چیکن ماسالا غذای هندی

روی غذا را با گشنیز تزئین و میل کنید.

چیکن ماسالا غذای هندی

  انتشار : ۹ اسفند ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 272

دیدگاه های کاربران (0)

تمامی حقوق سايت اطلس دانلود، محفوظ است. کپی برداری به هر نحو از محتوای سايت طبق شرع و قانون مجاز نمی باشد و بر اساس ماده 12 قانون جرايم رايانه ای پيگرد قانونی دارد.طراحی سایت توسط تیم توسعه اطلسCopyright ©2016-2020

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما