برای آشنایی با فواید این شربت مقوی پیشنهاد میکنیم مقاله خواص تخم شربتی را حتما مطاله نمایید.
تخم شربتی 4 قاشق غذاخوری
آب سرد 4 لیوان
آبلیمو 1/4 لیوان
شکر مقدار لازم
تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید. پس از 10 دقیقه دانه ها خیس خورده و لعاب دار میشوند. در این مرحله باید تخم شربتی ها را از آب جدا کنید ( این روش برای تمیز شدن تخم شربتی است تا شن های ریز و خاشاک از تخم شربتی جدا شوند ، این مرحله را 2 بار دیگر تکرار کنید).
پس از شستشو تخم شربتی را داخل پارچ بریزید و به آن 4 لیوان آب سرد ، آبلیمو و شکر اضافه کنید، خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس داخل لیوان بریزید و به آن تکه های یخ اضافه کرده و سرو کنید.
ژله به رنگ دلخواه : 1 بسته
شربت تخم شربتی بدون شکر: 1 لیوان
آب جوش : 1 لیوان
گلاب : یک قاشق غذاخوری
ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا شفاف شود. سپس شربت تخم شربتی و گلاب را اضافه کرده و در قالب میریزیم و در یخچال میگذاریم تا بسته شود، با این کار تخم شربتی ته نشین می شود و ژله حالتی دو لایه و زیبا بخود می گیرد.
نکته :
اگه دوست دارین تخم شربتی ها ته نشین نشوند، باید بعد از افزودن تخم شربتی، ژله را در یخچال بگذارید تا کمی نیم بند شود، بعد با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید، نهایتا در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.
تخم شربتی رو باید تو ظرف پلاستیکی شست آب بریزید بر روی دانه ها و بگذارید 10 دقیقه بماند دانه ها لعاب می دهند، آب روی آن ها را به آرامی خالی کنید و دوباره آب تازه بریزید چندین بار این کار را انجام دهید تا تمیز شوند.